(tilbage til GLINFO forside)

Indvielse af legeplads v. Elkjærskolen d. 24. august 2018

ENDELIG kunne rollingerne på Elkjærskolen i Grønbjerg tage den nye legeplads i brug. De har spændt ventet og set på de sidste to uger, at den har taget form, og det har været meget svært at holde sig fra den.

Det hele startede kl. 13.30, her ventede børnene på, at Hjem is bilen skulle komme med is til alle, og de ventede og ventede, og kl. 13.45 dukkede den så endelig op, DING DING DING og så var der is til alle.

Kl. 14.15 kunne vi ikke trække den længere, og her blev Karl Erik Lund budt velkommen.

Karl Erik Lund sidder i byrådet for DF, og er en lokal mand fra Give, her har han et tømmerfirma/isoleringsfirma, og så er han formand for Natur og miljøudvalget i Vejle kommune.

Der blev holdt taler af Karl Erik og Eivind, og herefter blev snoren klippet.

Børnene stod klar, og så snart snoren var klippet, skulle Karl Erik og Eivind næsten spring for livet, for ikke at blive rendt over af børneflokken, og så var legepladsen indtaget.

Herefter blev der serveret kaffe, saftevand og popcorn mens der var fri leg.

Vi i projektgruppen siger tusind tak for den fine opbakning til indvielsen, og er glade for, at der var så mange der kunne komme. Vi takker Blaabjerg leg for det gode samarbejde igennem processen, og glæder os til at se den nye legeplads i Langelund blive færdig, (De er vist gået i gang dernede)

Alt i alt en rigtig god dag, som vi havde set frem til, vi håber og tror på, at børnene (og voksne) vil få glæde af legepladsen i mange år fremad.

(tilbage til GLINFO forside)