Menu


- Gloob -
Forside
Bestyrelse
Vedtægter
Kalender
Referater
Links

- Andre -
Antenne
Foreninger
Firmaer
Nødsituation

- Email -
Tilmeld
Frameld

Fællesspisning i Grønbjerg - Langelund

Fredag aften afholdt Grønbjerg-Langelund Lokalråd deres første arrangement. Der var inviteret til Fællesspisning i Elkjær Hal-Multihus's cafeteria.
130 voksne og børn havde taget mod dette tilbud om en friaften for kødgryderne incl hyggeligt samvær med den nabo man ikke lige møder til daglig.
Aftenen startede med Dansk bøf med tilbehør, herefter fortalte Lokalrådet om deres arbejde og projekter, alt imens børnene muntrede sig med Idrætsforeningens redskaber i hallen.
Der var lagt op til hyggeligt samvær, og det lykkedes til fulde - snakken gik lystigt ved bordene og der blev da også fundet et par bob borde frem til de der havde lyst til at udfordre naboen.

Et af Lokalrådets første projekter er det grønne område som Grønbjerg-Langelund og Omegns Borgerforening har fået tildelt i Langelund, her blev der efterlyst gode ideer til udnyttelse / indretning af området. Lokalrådet er i det hele taget meget åbne og interesserede i input fra borgerne, og skulle der være nogen efter i fredags, der har fået en god ide, har et spørgsmål eller lign, så hænger der en postkasse i hallen ved mødelokalet, der kan bruges til dette formål.